LET OP!: SALE ITEMS KUNNEN NIET GERUILD EN OF GERETOURNEERD WORDEN !

Garbeau Damesmode verzend haar pakketten met DHL of PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert Garbeau Damesmode binnen Nederland, België, Duitsland. LET OP! Klanten die bestellen vanuit Belgie en Duitsland moeten bij de Check Out veld eerst hun adresgegevens invoeren en dan verschijnt er bij verzendmethode: EUROPE SHIPPING 

Verzendtermijn

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden en binnen 1-3 dagen op het door jou gekozen afleveradres te bezorgen.

Verzendkosten

Bij bezorging via DHL of PostNL in Nederland wordt € 7,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor internationale bestellingen wordt € 12,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendstatus

Bestellingen kunnen worden gevolgd met een track&trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van je bestelling. Ook kun je de verzendstatus van je order bekijken door in te loggen op je account van Garbeau Damesmode. De status van je bestelling vind je onder ‘Mijn bestellingen'. Heb je vragen over je bestelling? Stuur ons dan een bericht via 'Mijn tickets'. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Retourneren (Nederland, Duitsland, België)

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Garbeau Damesmode accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd met een geldige Track and Trace code op naar het volgende adres:

Garbeau Damesmode
Dautzenbergstraat 23,
6411 LA Heerlen

LET OP!: Elke retourzending dient met een track en trace code te worden verstuurd zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt. Retourzendingen zonder track en trace code worden niet geaccepteerd.

Retouradres:

Garbeau Damesmode
Dautzenbergstraat 23,
6411 LA Heerlen 

Retourvoorwaarden
Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de artikelen;

  • In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
  • Sieraden en lingerie kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
  • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Retourverwerking

Stuur je een bestelling retour, dan ontvang je de betaling, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van ons terug.

Ruilen

Mocht je een andere maat van een artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourtermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.

Garantie

Voor alle artikelen geldt een garantietermijn van 30 dagen. Mocht binnen deze periode een artikel beschadigd zijn of heb je een andere klacht, neem dan direct contact op met onze klantenservice (online) webshop@garbeau.nl met de vermelding van het probleem en je ordernummer. Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing!

Wat zijn de garantievoorwaarden?

De garantie is alleen geldig binnen de garantietermijn en wanneer er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is NIET gegrond in de volgende gevallen:

• Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud

• Opzettelijke of door nalatigheid ontstane beschadiging. Bijvoorbeeld water-, val- en/of stootschade

• Geen wasgarantie 

• Uitzonderlijke slijtage