Garbeau Damesmode
Adres: Dautzenbergstraat 23, 6411 LA Heerlen
E-mailadres: webshop@garbeau.nl
Kamer van Koophandel nummer: 140044004
BTW nummer: NL001820447B29

Algemeen

De algemene voorwaarden van Garbeau Damesmode zijn van toepassing op alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij Garbeau Damesmode via de website en mobiele website. Door het plaatsen van een bestelling geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Overeenkomst & bestelling

Wil je een bestelling bij Garbeau Damesmode plaatsen dan voeg je de desbetreffende artikelen toe aan je shoppingbag. Om een bestelling te plaatsen worden je persoonsgegevens gevraagd. Deze zullen nauwkeurig moeten worden doorgegeven om fouten bij de verzending te voorkomen. Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens vind je in ons privacy beleid. Er is sprake van een overeenkomst nadat de order is verzonden door middel van de knop ‘kopen’. Vervolgens verwerkt Garbeau Damesmode je bestelling. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Levering

Je bestelling bij Garbeau Damesmode wordt binnen 1-3 werkdagen bij je afgeleverd, tenzij anders overeengekomen. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden. In het kader van de regels van de wet koop op afstand zal Garbeau Damesmode bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), er is om andere redenen vertraging of een bestelling kan niet, dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Bestellingen kunnen worden gevolgd met een track&trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van de artikelen. Bij pakketpost binnen Nederland wordt een bedrag van € 7,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. De kosten voor briefpost bedragen € 2,95. Voor internationale verzendingen (België, Duitsland, Luxemburg) wordt een bedrag van € 12,95 in rekening gebracht voor pakketpost. Voor internationale briefpost bedragen de kosten € 4,95.

Prijsstelling

Prijzen op Garbeau Damesmode worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief verzendkosten. Garbeau Damesmode heeft het recht haar prijzen aan te passen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 7,95 voor pakketpost. Internationale verzendingen bedragen € 12,95.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Betaalmogelijkheden

Bij Garbeau Damesmode kun je kiezen uit vier veilige betaalmogelijkheden: iDeal, PayPal, Creditcard & Bancontact. Betalingen via Paypal vinden plaats via een beveiligde verbinding bij PayPal. Betalingen met iDeal verlopen via beveiligde verbindingen bij Multisafepay. Bij Garbeau Damesmode kun je eenvoudig betalen in een SSL beveiligde betaalomgeving. 

Retourzendingen (Nederland, Duitsland, België)

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Garbeau Damesmode accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd met een geldige Track and Trace code op naar het volgende adres:

Garbeau Damesmode
Dautzenbergstraat 23
6411 LA Heerlen

-      In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.

-      Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of   sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

-      Sieraden en lingerie kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.

-      Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

-      Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.

-      Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

-      Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht je een andere maat van een artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourtermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop. 

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retourneren. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Meer informatie over het retourproces vind je hier. Garbeau Damesmode accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd op naar het volgende adres:

Garbeau Damesmode
Dautzenbergstraat 23
6411 LA Heerlen

Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Garbeau Damesmode kan de terugstorting uitstellen totdat de goederen zijn ontvangen of totdat de klant een bewijs van de retourzending van de goederen heeft ingediend.

Verzending en transport

Garbeau Damesmode verzend haar pakketten met PostNL of DHL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert Garbeau Damesmode binnen Nederland, België, Duitsland.

Tijdens het transport van je bestelling wordt het risico voor schade, diefstal of verlies gedragen door Garbeau Damesmode. Jij neemt dit risico over op het moment van aflevering.

Aansprakelijkheid

Garbeau Damesmode is niet aansprakelijk voor schade ontstaan aan voertuigen of andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten.

Overmacht

Als Garbeau Damesmode in geval van overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmachttoestand. Indien de overmachttoestand 30 dagen heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, zonder recht op enige schadevergoeding.

Garantie

Mocht een door jou gekocht artikel gebreken vertonen (materiaal- of fabricagefouten, transportschade) dan kun je het product binnen 14 dagen terugsturen met het voorgedrukte retourformulier. Na verloop van deze garantietermijn is Garbeau Damesmode gerechtigd alle kosten voor reparatie of vervanging, inclusief administratie en verzendkosten in rekening te brengen. Mocht binnen deze periode een item beschadigd zijn of er treedt een ander mankement op, meldt dit dan via e-mail; webshop@garbeau.nl

Natuurlijk geldt de garantie alleen op artikelen als er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is alleen gegrond als deze NIET is veroorzaakt door: 

- Opzettelijke beschadiging of door nalatigheid. (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade)
- Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud
- Uitzonderlijke slijtage
- Beschadiging door het niet volgen van was etiketten (géén wasgarantie, ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid)
- Op ritsen& knopen géén garantie. 

Eigendomsrechten

Op het materiaal dat op Garbeau Damesmode te vinden is rusten rechten van intellectuele eigendom. Het is voor bezoekers verboden om materiaal van de website openbaar te maken of te vermenigvuldigen zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Garbeau Damesmode en expliciete bronvermelding.

Herroepingsrecht

Het is mogelijk om een overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder enige rechtvaardiging te ontbinden. Je dient Garbeau Damesmode hiervan op de hoogte te stellen door middel van een eenduidige verklaring per brief of e-mail.

Garbeau Damesmode
Dautzenbergstraat 23 
6411 LA Heerlen
Nederland
webshop@garbeau.nl

Wijzigingen van de algemene voorwaarden

Garbeau Damesmode heeft het recht om deze algemene voorwaarden te veranderen. We raden je dus aan om deze pagina regelmatig te bezoeken om te zien of er wijzigingen zijn doorgevoerd.

© Garbeau Damesmode, januari 2021